Kiropraktikk er læren om håndmanipulasjon av skjelett og ledd med hovedfokus på ryggsøylen. Kiropraktor Carl Christian Ashton Johnsen er utdannet ved Anglo – European – College – of- Chiropractic i Bournemouth i 1993 til 1998. Han åpnet Frogner Kiropraktorklinikk AS i 2002 etter mangesidig kiropraktorpraksis i Norge og England.

Kiropraktoren undersøker og behandler via muskel-skjelettsystemet. Frogner Kiropraktorklinikk har fokus på helhetlig tilnærming til mennesket og harmonisering av kropp og rygg. Vi definerer nakken som en del av ryggen, og har særskilt myke og forsiktige myke manipulasjonsteknikker av nakke. Kiropraktoren vår har opparbeidet seg en myk og spesifikk behandlingsteknikk som skaper en positiv reaksjon i smerte/feilstillingsbehandlingen.

Vi har lang erfaring med undersøkelse og behandling av nevrologiske symptomer som smerter, nummenhet og pareser. Vi henviser videre til spesialist ved behov.

I dag fungerer kiropraktoren som primærkontakt med henvisningsrett og er godkjent sykmelder på lik linje med leger og manuellterapeuter.

Mange ganger må muskel-skjelettproblemer behandles både via ledd og gjennom bløtdeler. Vil tilbyr både triggerpunktbehandling og bløtdelsbehandling på vår klinikk. Vi jobber tverrfaglig med kiropraktor, fysioterapeut og akupunktør.